BIORESONANCA ZDRAVJE

Bioresonančna ordinacija za odrasle in otroke

Zadnje novice

header

Bioresonanca

Bioresonanca je odkritje, ki je mnogim spremenilo življenje na bolje. Bioresonanca je holistični pristop k zdravju in zdravljenju s 35-letno prakso po vsem svetu. 

 

Pojem bioresonanca

 

Resonanca je v bistvu harmoničnost, BIORESONANCA pa je harmoničnost v bioloških sistemih, kot je človek.  Kvantna fizika je dokazala, da ima vsaka snov(tekočine, kem.element, kovine...), in tako tudi vsaka celica v telesu, elektromagnetno sevanje in določeno lastno valovno dolžino oz. frekvenco s povsem lastno značilnostjo. Celice v telesu med seboj komunicirajo oz. si preko določenih frekvenc izmenjujejo informacije. V zdravem telesu omenjena izmenjava deluje brez napak, ko pa obremenilne okoliščine načnejo to komunikacijo, posledično pride do organskih sprememb oz. bolezni. Cilj bioresonance je odkriti frekvenčna področja, ki povzročajo motnje v organizmu ali področja (organ, element, alergen...)in jih vrniti v ravnovesje, potrebno za OZDRAVITEV.

Naš organizem vsakodnevno ločuje informacije od vplivov, katerim je izpostavljen, in se mora odločiti, katere so ugodne in katere škodljive. Vse, kar nas obkroža, bodisi da deluje od zunaj, bodisi da se vnaša v organizem, prenaša določene informacije in vpliva na harmonijo organizma. Na osnovi teh dejstev so v 70tih letih razvili naprave "MORA" za bioresonančno diagnostiko in terapijo, ki nevtralizirajo organizmu škodljive snovi in neugodne vplive, ugodno vplivajo na zdravje, spravijo organizem v harmonijo in pomagajo njegovim presnovnim procesom.

Načelo BIORESONANCE preprosto igra vlogo »najditelja« in »popravljalca« frekvenčnih področij v telesu.

Cilj bioresonance je odkriti frekvenčna področja, ki povzročajo motnje v organizmu, in jih vrniti v ravnovesje, potrebno za OZDRAVITEV

Diagnosticiranje in odkrivanje, bolezni, bolezenskih procesov, alergij, poškodb, motenih energijskih tokov ali degeneracij organov itd. v vašem telesu in zdravljenje z bioresonačnim sistemom “MORA  SUPER+“ po načelih TKM, homeopatije in protokolih dr.Morella, dr.Cornelissen,…, zdravnikov, ki so s svojim znanstvenim delom pred več kot 30.leti in še danes, postavili temelje zdravljenja z bioresonanco in spremenili način dela in razmišljanja v komplementarni naravni medicini.

Ne slepimo se, da lahko rešimo vse, lahko pa pomagamo mnogim. 

 

S celovitim pristopom do:

  • diagnostičnega pregleda
  • terapevtskega odpravljanja težav

Ključ do razumevanja načela bioresonance se skriva v poznavanju in razumevanju dejstva, da na vse življenjske procese v organizmu vplivajo elektromagnetna nihanja (frekvence), ki z njimi upravljajo.

(BIO)RESONANCA ustvarja skladnost vseh funkcij – harmonijo, ki omogoča zdravje!

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information