BIORESONANCA ZDRAVJE

Bioresonančna ordinacija za odrasle in otroke

Zadnje novice

header

Potek zdravljenja z Bioresonanco

Kako se izvaja biresonančna dignostika in terapije?

Razviti postopki in protokoli dela so plod znanstvenega dela zdravnikov in v zadnjih 30-tih letih predstavljeni zdravstveni javnosti preko znanstvenih publikacij in raziskav. Več o bioresonančni terapiji in napravi “MORA super plus”.si lahko preberete tudi na straneh inštitita za biofizikalno medicino http://www.institut-biophysikalische-medizin.de/bioresonanz.htm  in“Occidental Institute ResearcheFoundation” (http://www.oirf.com/index.html). “

Naprava "MORA Super +” je bipolarna naprava in “vsebuje” dve napravi v eni in sicer odkriva ter razlikuje kronična in akutna obolenja. Temu primerno tudi usmerja terapevta v zdravljenje sistematično po pravilnem vzročnem vrstnem redu. Bioresonančna meritev s pomočjo prevodnosti skozi roke in noge pred zdravljenjem daje vpogled v vegetativno stanje bolnika. Za nadaljne diferencialne diagnoze se na napravi “MORA super+” izvajajo tudi elektro-akupunkturne meritve po akupunkturnih točkah, meridianih, elementih TKM, organih na podlagi odpornosti. Tako pridobimo vpogled v vse fiziološke procese organizma. Glede na dognanja in praktične izkušnje terapevtov so se v Bioresonanci uveljavili predvsem naslednji Bioresonančni testi, ki so se izkazali za posebej učinkovite:

 • Elektroakupunkturno merjenje (integrirano v bioresonančno napravo “MORA super +”)
 • Test alergij in intoleranc (pelodi, težke kovine, hrana, kemikalije)  
 • Geopatski stress
 • Test zdravil (nosode, klasična homeopatija, kompleksna homeopatija
 • Dentalni test (vpliv dentalnih materialov na zdravje, merjenje elektronapetosti v zobovju in ustih)
 • Mykozni test
 • Ortomolekularni test
 • Schüsslerjev test
 • Test po meridianih pod dr.F.Morell-u
 • Bachov krvni test
 • Test po 5 elementih (po TKM metodi)

POTEK:

Med diagnostiko in terapijami pacient sedi ali leži. Preko prevodnih elektrod na rokah in/ali nogah se lastne informacije telesa prek različnih filtrov usmerijo v napravo “MORA Super+”, kjer se prek impulznih ojačevalnikov in filtrirnih postopkov izvede diagnostika in glede na potrebo nastavi primerna endogena ali exogena terapija po načelih biresonance, homeopatije, TKM, v skladu s predpisanimi standardi in postopki.

Modificirane lastne informacije telesa se usmerijo bodisi skozi separator ali pa se v invertirani obliki vračajo nazaj v telo bolnika. Glede na zapis meritve, se terapevt tako odloči za terapijo z ustrezno obdelanimi pacientu lastnimi frekvencami. Takšno terapijo je potrebno izvajati, dokler se informacije v celicah ne "popravijo" oz. uravnovesijo. Glede na rezultat meritev se lahko izvaja tudi bioresonančna homeopatska terapija, ki pomaga hitreje do pozitivnega rezultata.

Tako pomagamo organizmu, da z pomočjo naprave in lastnih moči spet vzpostavi ravnovesje v organizmu. Možnost izbire med velikostjo in vrsto različnih frekvenc ( frekvenčno območje naprave 1 Hz to 80 kHz in frekvenčno območje filtra 10 Hz to 180 kHz) in glede na širino frekvenčnih trakov znatno prispeva k individualnemu, nežnemu zdravljenju bolnika. Diagnosticirane poškodbe, spremembe, okvare, motene energijske tokove ali degeneracije organov se nato selektivno obravnava in terapira z napravo MORA. Tako se za diagnostiko ali terapijo ne uporablja nobena zunanja agresivna energija ali kemikalija.

Gre za dokazan znanstveni pristop k celostni obravnavi človeka in organizma na osnovi njegovih temeljev, povezanega z okoljem v katerem živi in z načinom njegovega življenja. Ne obravnavamo le opaženih posledic, temveč iščemo vzrok. Ne vnašamo v telo tujkov ali kemikalij, temveč nudimo človeku prijazno ter učinkovito terapijo in zdravljenje. Postopki so popolnoma neboleči, varni. Postopek diagnosticiranja traja do 2uri in več, postopek terapij pa do cca uro in pol.

Pomembno je, da bolnik na dan meritve ne pije kave, alkohola, omeji cigarete in, da dan prej popije cca 2l tekočine oz.vode in, da v zadnjih treh urah pred pregledom spije postopoma vsaj 3-4x po 2dcl vode.

 

Naročilo na pregled

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information