BIORESONANCA ZDRAVJE

Bioresonančna ordinacija za odrasle in otroke

Zadnje novice

header

Katero napravo uporabljamo?

V dignosticiranju in terapiji uporabljamo napravo “MORA super+” nemškega proizvajalca Med-Tronik GmbH.

Idejna zasnova delovanja naprave je plod dela dr.F.Morell-a. Prvo bioresonančno napravo sta izdelala nemški zdravnik dr.Morell in ing.Erich Rasche že leta 1976, ko je prvi odkril in postavil temelje biresonančnega zdravljenja. Po njima je naprava dobila tudi ime (MOrell-RAsche).

Mogoče najpomembnejše odkritje, da se zdravilne informacije lahko prenašajo v telo ne le preko trdnh substanc (zdravilnih učinkovin v trdni ali tekoči obliki) temveč tudi preko mikromagnetskega polja, je bilo revolucionarno in leta 1977 je bila izdelana prva biresonačna naprava “MORA Bioresonanztherapie”, ki je to teroretično odkritje spremenila v prakso zdravljenja.

Dr. F. Morell je razdelil elektromagnetne signale in informacije človeškega organizma na fiziološke - zdrave oscilacije in na patološke – nezdrave oscilacije. Ugotovljeno je bilo, da so fiziološke oscilacije harmonične ter visokokvalitetne in so praktično skoraj identične pri vseh ljudeh, za razliko od patoloških, ki so specifične za vsakega posameznika posebej. Kljub temu, da govorimo o elektromagnetnih signalih in informacijah, ne gre za elektroterapijo, temveč za biokibernetsko zdravljenje z pacientovimi lastnimi salami in energijo.

Bioresonančna naprava “MORA Super +” je bipolarna naprava in “vsebuje” dve napravi v eni in sicer odkriva ter razlikuje kronična in akutna obolenja. Temu primerno tudi usmerja terapevta v zdravljenje sistematično po pravilnem vzročnem vrstnem redu. Bioresonančna meritev s pomočjo prevodnosti skozi roke in noge pred zdravljenjem daje vpogled v vegetativno stanje bolnika. Za nadaljne diferencialne diagnoze se na terapijskih napravah “MORA super+” izvajajo tudi elektro-akupunkturne meritve po akupunkturnih točkah, meridianih, elementih TKM, organih na podlagi odpornosti. Tako pridobimo vpogled v vse fiziološke procese organizma.

Diagnosticirane poškodbe, spremembe, okvare, motene energijske tokove ali degeneracije organov se nato selektivno obravnava in terepira z napravo “MORA Super+”. Modificirane lastne informacije telesa se usmerijo bodisi skozi separator ali pa se v invertirani obliki vračajo nazaj v telo bolnika. Glede na zapis meritve, se terapevt tako odloči za terapijo z ustrezno obdelanimi pacientu lastnimi frekvencami oz bioresonanco in/ali bioresonančnem zdravljenjem z informacijskimi zapisi zdravilnih sestavin po homeopatskem načelu.

Naprava se je v vseh letih doslej razvijala in dopolnjevala. Na tržišču se je pojavilo nekaj izpeljank tudi drugih podjetij, kljub temu pa je naprava “MORA SUPER +” danes najnaprednejša in najbolj razvita naprava med medicinsko-biofizikalnimi napravami za diagnosticiranje in terapiranje na področju komplementarne medicine. Naprava MORA Super + je certificirana po DIN EN ISO 9001:2000 in DIN EN ISO 13485:2003. Glej ( http://www.institut-biophysikalische-medizin.de/bioresonanz.htm)

MSSUPER 17 

V Sloveniji sta poleg naprave “Mora super+” najbolj poznani napravi Bicom in Imedis, ki sta nadgradnji naprave MORA serije III.

 

Naročilo na pregled 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information