BIORESONANCA ZDRAVJE

Bioresonančna ordinacija za odrasle in otroke

Zadnje novice

header

Zakaj bioresonanca?

Znanost in medicina že dolgo vesta, da je človek večplastno, povezano, fizično, duhovno in tudi elektromagnetno/oz.energijsko bitje.

Elektromagnetni procesi, energijski procesi v in okoli živega organizma so nujno potrebni predpogoj za ravnovesje in ohranjanje življenja človeka. Motnje v elektromagnetnih procesih v telesu kot posledica zunanjih vplivov so eden glavnih vzrokov za nastajanje in naraščanje različnih bolezni.

Če je katerokoli polje moteno, pride do motenega pretoka informacij in okvar informacijskih zapisov celic v telesu. Ko človek v fizičnem smislu umre, ugasne tudi njegovo elektromagnetno polje. Ko pa pride do okvar elektromagnetnega ali energijskega polja človeka, se pojavijo obolenja fizičnega telesa. Če pride do motenj elektromagnetnih vibracij in deformacij informacijskih zapisov v celicah, le teh ne vidimo in jih zaznamo šele, ko se odražajo na fizičnem nivoju oz. ko zbolimo. Te vibracije se prenašajo v nepredstavljivih raznolikostih in v nepredstavljivem številu. Zajemajo celotno telo, organe in posamezna tkiva, njihove medcelične povezave, povezave skupin celic in tudi informativne dogodke znotraj celice same.

Bioresonanca je alternativna metoda zdravljenja, ki temelji na spoznanjih biofizike človeka. Vemo, da vse celice v telesu nihajo v določeni frekvenci. Vsaka celica ima fiziološka-zdrava in tudi patološka nihanja. Pacientova lastna nihanja naprava prepozna in odvisno od namena terapije spreminja patološke zapise v celici z namenom, da bi sprožili lastne telesne regulacijske moči, da se posameznik osvobodi motečih patoliških vplivov in se telesu omogoči  samoozdravljenje. 

S to metodo lahko ugotavljamo in odpravljamo blokade v telesu. Različen blokade na različnih energijskih nivojih, meridijannih, elementih, povzročajo intolerance, alergije na določene snovi iz prehrane ali okolja v katerem živimo, omogočijo bakterijam, glivicam, parazitom, da se lažje razširijo, vsidrajo v našem telesu in sprožijo bolezenske spremembe. Prav tako pomembna je človekovo psihično stanje, ki že pregovorno pripelje do tega, da zbolimo za različnimi boleznimi in obolenji. Z uravnavanjem, vzpostavljanjem pravilnega tokokroga energij v meridijanih in telesu, pomagamo do ozdravitve celotnemu organizmu in ne samo posameznim organom, s tem opravljamo bolezni in vzpostavljanje psihičnega ravnovesja. 

Merjenje z boresonančno napravo se dogaja na nivoju celice in medcelične tekočine, katera je materialna osnova človeka. Diagnosticiranje in zdravljenje z bioresonanco temelji na izravnavanju prizadetih bioresonančnih elektromagnetnih vibracij in informacijskih zapisov v telesu bolnika z lastnimi močmi. Ko dosežemo pravilno delovanje organov oz.pravilno valovanje in tako popravljene zapise informacij v celici, dosežemo ozdravitev  organizma.  Več o odkritju bioresonance, dejstvih, delovanju in za lažje razumevanje bioresonance si preberite TUKAJ.

 

Naročilo na pregled 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information