BIORESONANCA ZDRAVJE

Bioresonančna ordinacija za odrasle in otroke

Zadnje novice

header

Bioresonanca, alergija in otroci

Otroci so naše bogastvo in center našega sveta. Tega se pogosto zavemo šele, ko pride do bolezni ali poškodb.

Bioresonanca je metoda, ki je posebej primerna tudi za otroke, saj sam pregled in terapije ne obremenjujejo otrokovega organizma z nikakršnimi zunanjimi elementi, zdravili, substancami.

Terapija je nežna, majhni otroci sedijo v materinem naročju, pregled in terapije pa se delajo večinoma na materi, ker je le ta do določenega leta na vseh nivojih povezana z otrokom in otrok vse dobro in slabo prejema energijsko preko matere. V tem smislu je koristno, da se terapija dela na obeh. Posebej to velja za obdobje dojenja, pa tudi še nekaj let kasneje. Starejšim otrokom po 4 letu se že dela terapija samostojno.

Ni nevarnosti, da bi otroku škodili s čimerkoli, kar je za tako malo bitje zelo važno. Sami vemo, kako veliko preiskav je včasih potrebno narediti do prave diagnoze in ozdravitve in koliko zdravil pojemo "zaman", problem pa ostaja naprej. V primeru bioresonance tega strahu ni. Vse poteka na nivojih, ki jih otrokov organizem zelo dobro zaznava, ga pa ne obremenjujemo z ničemer, česar otrokov organizem ne bi zaznaval kot "svoje in koristno". Vanje se ne vnaša nobena substanca.

Samo delovanje bioresonančne naprave je individualno prilagojeno otroku, starosti, njegovi teži, stanju v katerem je otrok. Po temeljitem pogovoru in pregledu se vsaka terapija izvaja v varnem območju delovanja za še tako občutljiv otrokov organizem.

Ljudje najbolj poznajo bioresonančno zdravljenje na področju alergij, čeprav je bioresonanca primerna za številne indikacije. Je pa uspeh ravno na področju alergij zelo dober, zato na podlagi dolgoletnih izkušenj doma in v tujini priporočamo zdravljenje alergij z bioresonanco. 

 

Ne slepimo se, da lahko rešimo vse težave, lahko pa pomagamo mnogim.

 Jotter note2Naročilo na pregled

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information