BIORESONANCA ZDRAVJE

Bioresonančna ordinacija za odrasle in otroke

Zadnje novice

header

Vprašajte!

Povezava na formular za vprašanja...

Mateja sprašuje: Ali se moram po terapiji zaradi alergije potem še vedno izogibati alergenu (mačja dlaka, mačke)?

Odgovor: Ne. V času terapije je že dobro, da ne uživate alergenov in, da niste v stiku z njimi, tako bo zdravljenje lažje. Po zaključku pa velika večina alergikov lahko živi v stiku z alergeni in nimajo alergičnih reakcij.

Miro M. sprašuje: Ali lahko naprava oz.sama terapija predozira delovanje in tako premočno spremeni informacije v celicah s svojim delovanjem nanje?

Odgovor: Absolutno ne. Naprava se za vašimi "negativnimi informacijami v celicah" ne bojuje v smislu zakona močnejšega. Deluje nežno, neinvazivno, z informacijami, ki jih prebere v vaših celicah in jih nato vrača v telo v invertni obliki. Jakost in oblika informacij ostanejo enake vašim zdravim informacijam.

Anica C. sprašuje: Ob terapiji sem čutila čudno prijetno gomazenje po udih. Bolečine v prstih, ki jih je načel revmatoidni artritis so že po tretji terapiji občutno manjše. Moram pa reči, da se po nekaj terapijah počutim zelo pomirjeno, celo bolj srečno, slabega poučutja ni več. Ali je mogoče, da poleg terapije za revmatoidne bolečine deluje bioresonanca tudi na depresijo??? Tako se namreč počutim. 

Odgovor: Prav imate. Znano je, da bioresonanca zelo dobro deluje na vnetne procese, revmo, bolečine, revmatiodni artritis. Ker deluje celostno na organizem, vpliva tudi na druga področja, pri vas je očitno odpravila tudi vzroke za depresijo.Z bioresonancčnim sistemom MORA Super se uspešno izvajajo tudi terapije za depreseivne motnje. Očitno je pri vas učinek na obeh področjih, saj deluje bioresonanca na cel energijski krog, ki ga delamo na določenem meridianu.

Janez sprašuje: Zelo dobro je name delovala terapija s bioresonanca. Alergije ni več, tudi prebava se mi je popravila. Končno lahko uživam življenje brez sluzenje, solzenja in kihanja. Hvala.

Odgovor: Veseli smo za vas. :)

M.R.Sprašuje: Navdušena sem. S težavo sem se pripravila, zaupala in obiskala bioresonanco. A po zaključenih terapijah in svetovani diet, ki sem se jo res držala, so se moje težave umirile in končno lahko spet mirno živim, brez alergij in njenih posledic, padcev imunskega sistema, z urejeno prebavo. Moj dan je spet lep.

Jožica:

Prišla sem z bolečinami v sinusih, vnetja so se ponavljala, a niso bila tipična. Nismo vedeli ali so krivi zobje ali sinusi. Terapija mi je zelo pomagala in brez zdravil se je vse umirilo, bolečin ni več in kvaliteta življenja se mi je izboljšala. Ob tem pa so ponehale še nekatere druge težave, ki so očitno bile povezane. Hvala. Lahko vaša terapija pomaga tudi pri migrenah?

Odgovor: Lahko, zelo dobro. Vemo namreč, da so po strokovnih podatkih za kar 70-80%primerov migren povzročitelji; kronične alergije, intolerance, abdominalna obolenja, kronična obolenja želodca, črevesna stanja kot npr.dysbioza. 

Jožica: V Bioresonanco nisem verjela, dokler je nisem preiskusila. Poiskala sem pomoč zaradi revmatoidnega artritisa oz.bolečin v prstih. Po nekaj terapijah so bolečine popustile in prsti so spet bolj gibljivi. Najbolj pa me je presenetilo, da se je med pregledom ugotovilo cel kup intoleranc. Upoštevala sem dieto. V času terapije sem imela izbruh herpesa zoster, kar se mi pogosto zgodi, ko sem na koncu z energijo in živci. Po terapijah je le ta izginil in se mi do danes še ni ponovil, kar je super mali čudež. Jaz sem navdušena.


Admin: Danes pa smo navdušeni tudi mi. Uspelo nam je odpraviti hudo vnetje črevesja, z driskami in kolikami, ki se je zdravilo in vleklo že dolgo časa. Istočasno pa je izginila še nadležna alergija, ki je bila posledica porušenega ravnovesja in presnove moke oz.glutena. Zaradi takih uspehov radi delamo to delo.

 

 

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information